Z chodských luhů a hájů

Setkání s biskupem 2010

27. 3. 2010 19:52

aneb jak to vidím 5 hodin po té...

Letos z pohledu animátora přináším dojmy ze setkání s biskupem. Co dodat? je pravda, že se mi to minule líbilo víc, ale to jsem asi hledala něco jinýho. Odpověď jsem nenalezla, ale pomohlo mi to...:-)

Křížová cesta byla prostě jiná. Už jenom tím, že jsme byli v katedrále, za což jsem tedy z velké části ráda, pač jsem s sebou neměla pláštěnku... Já myšlenkama někde úplně jinde, ale alespoň jsem se snažila hezky ,,zahrát" naše zastavení, a dokonce se mi i líbila role, kterou jsem hrála, i když jsem ji zprvu odmítala. Pak se mi mj. líbil chorální zpěv - vím, jak to má vypadat.

Moc jsem se nevyspala, stejně poslední dobou moc spát nemůžu. Snídaně, plno příprav venku v tý hrozný kose. Byla jsem promrzlá, takže mi teplo bylo až na mši. Ale cosi je zvláštní - nevadí mi to, nenadávám na to, proč? 

Přednáška ale byla super, něco jsem si ověřila, něco jsem pochopila a mám se k čemu vracet. Další věc, která stojí za zmínku, kromě naší reklamy:-), je workshop. Ujasnila jsem si 1 věc - nesnažit se víc, než je třeba - zasvěceným to dojde a těm nezasvěceným to můžu říct, pokud to budou chtít vědět. Mše? Užila jsem nejvíc 2. čtení, protože jsem ho četla. A jsem za to velmi ráda.

Byl to zážitek na třetí:-) Jsem vděčná... 

 

Zobrazeno 1846×

Komentáře

vojtec

Díky za milou vzpomínku, taky se mi na diecézku v naší:-) plzeňské diecézi moc líbilo:-)

meloun

jsem ráda :-)

Zobrazit 10 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio